Survivor spoiler: «Κλείδωσε» ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 16:36 Survivor spoiler: «Κλείδωσε» ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ποιος θα πει «αντίο» στους συμπαίκτες του;

Σε αναμμένα κάρβουνα «κάθονται» οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας στο Survivor All Star.

Μετά τη χθεσινή οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος μετά την υποψηφιότητά του στο πρώτο συμβούλιο κατάλαβε ότι δεν αντέχει άλλο μακριά από την οικογένειά του και ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου.

Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι έχουν ψηφιστεί από τους συμπαίκτες τους και έτσι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου, συμπληρώνουν την τετράδα του τάκου.

Το κοινό αποφάσισε και έδειξε ποιοι παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και ποιος αποχαιρετά. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι για 10η φορά υποψήφιος δεν φεύγει αφού οι τηλεθεατές συνεχίζουν ακάθεκτοι να τον στηρίζουν.

Το ίδιο και τον Τάκη Καραγκούνια. Έτσι μόνο ο Κόρομι με τον Νικόλας Αγόρου βρίσκονται σε επικίνδυνη θέση.

Αυτός που τελικά αποχωρεί είναι ο Νικόλας Αγόρου.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση