Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία - Σοκ με τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 12:33 Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία - Σοκ με τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

"Μάχη" για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο αποψινό Survivor All Star. Ποιοι κερδίσουν. Ανατροπή με τρεις ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση για την χαμένη ομάδα.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (08/05), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, και για άλλη μια φορά δεν θα λείψουν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα και του Νίκου Μπάρτζη βρίσκονται σε "τεντωμένο σχοινί", με τους δύο παίκτες να εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας για τον άλλον, αναφορικά με τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν μέσα στο παιχνίδι.

"Με πόση ευκολία μπορεί να σπείρει κάποιος τη διχόνοια. Ειδήμονας σε αυτό, ο Νίκος Μπάρτζης. Απαξίωση και υποτίμηση των πάντων γύρω του και μετά θυματοποίησή του" ακούγεται να λέει ο Μαρτίκας στο trailer.

"Με θέλει στην απομόνωση, για να με πολεμάει όσο τίποτα" αναφέρει από την πλευρά του ο Μπάρτζης, ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου αποκαλεί τον Μαρτίκα απόλυτα χειριστικό και τον κατηγορεί για "μαγειρέματα".

Μάλιστα, οι αψιμαχίες θα συνεχιστούν και στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Οι δύο ομάδες θα "ριχτούν" απόψε στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα απαιτητικό αγώνισμα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν με σκορ 2-0 (8-3 και 8-3).

Survivor: Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από τη χθεσινή υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, οι Μπλε θα κληθούν ξανά, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους στην κάλπη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τρεις θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προτεθούν στη λίστα. Ο λόγος για τη Ρία Κολοβού, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (08/05)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση