Survivor: Τεράστιο έπαθλο με ταξίδι στο Μαϊάμι και Φόρμουλα 1 - Νωρίτερα η αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 10:31 Survivor: Τεράστιο έπαθλο με ταξίδι στο Μαϊάμι και Φόρμουλα 1 - Νωρίτερα η αποχώρηση

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περιμένει τους νικητές του σημερινού αγώνα στο Survivor All Star. Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σε τεντωμένο σχοινί είναι οι σχέσεις των παικτών του Survivor All Star, το οποίο επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (09/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στον Νίκο Μπάρτζη συνεχίζεται, με τους δύο παίκτες να αλληλοκατηγορούνται για στρατηγικές, σχέδια και πονηρές πρακτικές, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

"Παρακάλαγε με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, για ένα και μόνο σκοπό, να αποχωρήσω εγώ. Ξέσπασε σε κλάματα για να τον λυπηθούν. Μια πρωτοφανής παράσταση" δηλώνει ο Μαρτίκας στο σημερινό trailer, αναφορικά με το χθεσινό συμβούλιο.

"Δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης, γιατί όπως βλέπουμε εδώ μέσα, ο Μαρτίκας και οι Κόκκινοι έχουν γίνει ένα", λέει ο Μπάρτζης.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα "ριχτούν" στη μάχη για ένα τεράστιο έπαθλο, το οποίο θα είναι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου οι νικητές θα παρακολουθήσουν αγώνα της Φόρμουλα 1! Η ομάδα που θα κερδίσει θα φύγει κατευθείαν μετά τον αγώνα!

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, θα δούμε εκτάκτως την αποχώρηση, καθώς απόψε είναι το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται πως η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται λόγω του προγραμματισμένου ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, αλλά και της Eurovision.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ρία Κολοβού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (09/05)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση