«And Just Like That»: Πότε είναι η πρεμιέρα του νέου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 14:44 «And Just Like That»: Πότε είναι η πρεμιέρα του νέου κύκλου

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια μαζί.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That».

Η σειρά των 11 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 22 Ιουνίου ενώ θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα εννέα επεισόδια του «And Just Like That» σε εβδομαδιαία βάση.

Το «And Just Like That» θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΗΒΟ ΜΑΧ. Η ανακοίνωση έγινε από την Warner Bros. Discovery σε παρουσίαση στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο, που υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μαζί με τις Μιράντα, (Σίνθια Νίξον) και Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) από το πρωτότυπο «Sex and the City» αλλά και η νέα προσθήκη της Σάρα Ραμίρεζ από το spinoff επιστρέφουν στην Νέα Υόρκη σε σενάριο μεταξύ άλλων του Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

«Ο δεύτερος κύκλος έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα, την επανεκκίνηση και το γέλιο, ειδικά για αυτούς που έχουν βιώσει το πένθος» είχε δηλώσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Entertainment Tonight.

Σύμφωνα με το Deadline η παραγωγή και σκηνοθεσία ανήκει στον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ ενώ σκηνοθετικά έχει συνδράμει μεταξύ άλλων και η Σίνθια Νίξον.

Σε αυτόν τον κύκλο επιστρέφει και ο Τζον Κόρμπετ που υποδύεται τον Έινταν ενώ πρόσφατα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανάρτησε και το τρέιλερ από τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση