Πρώτο trailer για την live action σειρά του One Piece στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 18:24 Πρώτο trailer για την live action σειρά του One Piece στο Netflix

Ο Luffy και η παρέα του ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην πλατφόρμα.

To Netflix έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την μεταφορά του One Piece σε μορφή live-action παραγωγής και πλέον έχουμε το πρώτο trailer.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Tudum event αποκαλύφθηκε μέρος των σκηνικών και των πρωταγωνιστών, ενώ ανακοινώθηκε πως θα κάνει πρεμιέρα και στις 31 Αυγούστου.

Γνωρίζουμε συγκεκριμένα τον Luffy και την ομάδα του, καθώς και μερικές από τις δυνάμεις που έχει και έχουμε γνωρίσει από τα ομώνυμα επεισόδια manga.

Η ιστορία ακολουθεί τον Monkey D. Luffy (Inaki Godoy), έναν πειρατή που θέλει να ταξιδέψει στην επικίνδυνη περιοχή Grand Line για να ψάξει έναν μυθικό θησαυρό που είναι γνωστός και ως One Piece. Έτσι, ξεκινάει να φτιάχνει την ομάδα του.

Στο cast περιλαμβάνονται ακόμη οι Nami (Emily Rudd), Roronoa Zoro (Mackenyu), Sanji (Taz Skyler) και Usopp (Jacob Gibson) και Peter Gadiot (Shanks).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση