Lupin: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 11:32 Lupin: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης σεζόν

Ο νέος κύκλος θα προβληθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Netflix.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την 3η σεζόν του «Lupin».

Στο τρίτο μέρος της επιτυχημένης γαλλικής αστυνομικής θρίλερ σειράς, ο Assane (Omar Sy) κρύβεται και μαθαίνει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Με τα βάσανα που υφίστανται εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απρόσμενη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

Δείτε το τρέιλερ:

Το τρέιλερ δείχνει το συνηθισμένο μείγμα δράσης και κωμωδίας που αναμένεται από αυτό που έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες του Netflix τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας τακτικά καλές επιδόσεις στο παγκόσμιο και τοπικό top 10.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab και Shirine Boutella. Το «Lupin» είναι συνδημιουργία των George Kay και François Uzan για το Netflix και την Gaumont Télévision. Οι Ludovic Bernard, Podz και Xavier Gens σκηνοθετούν.

Η πρωτότυπη γαλλική σειρά είναι μια σύγχρονη προσαρμογή των μυθιστορημάτων που έγραψε ο Γάλλος συγγραφέας Maurice LeBlanc, ο οποίος δημιούργησε τον χαρακτήρα το 1905. Τα βιβλία έχουν διασκευαστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με την πάροδο των ετών.

Η νέα σεζόν θα προβληθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Netflix.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση