Σκέψεις για αλλαγές στο Survivor 2024: Η οικονομική ρήτρα-ποινή στο συμβόλαιο και πότε θα επιβάλλεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:24 Σκέψεις για αλλαγές στο Survivor 2024: Η οικονομική ρήτρα-ποινή στο συμβόλαιο και πότε θα επιβάλλεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα υπάρξουν και καινούρια πρόσωπα στους διάσημους. Επιστρέφουν οι ατομικές ασυλίες.

To Survivor 2024 αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο του νέου έτους, ωστόσο θα έχει αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay's Time», θα χωρίζεται σε διάσημους και μαχητές και δεν θα είναι «All Star».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις να καταργηθούν οι αποβολές. Μόνο στην περίπτωση που υπάρξει χειροδικία τότε ο παίκτης θα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν δεν υπήρχαν στον all star κύκλο. Δηλαδή ένας παίκτης θα μπορεί να σώζει και μόνος του τον εαυτό του αν είναι ή βγει προτεινόμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδεχομένως να υπάρξουν πρόσωπα που έχουμε ξαναδεί από τους διάσημους, ενώ η παραγωγή έχει χιλιάδες βιογραφικά στην διάθεσή της για τους μαχητές.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση