Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Ημέρα Χειρόγραφης Αποστολής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 12:03 Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Ημέρα Χειρόγραφης Αποστολής

Προτρέπει τον κόσμο να αρχίσει να γράφει ξανά γράμματα.

Η 23η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως η «Ημέρα Χειρόγραφης Αποστολής» και η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα από τα αφιερωματικά βίντεο, όπως αυτά που αναρτά καθημερινά.

Με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες, η εταιρεία παραγωγής προτρέπει το κοινό να αφήσει για μια μέρα ή έστω μια ώρα τα πληκτρολόγια και να γράψει ένα γράμμα.

Στο κλιπ παρουσιάζονται σκηνές από τις ταινίες «Η Δίκη των Δικαστών», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ψεύτρα», «Σ’αγαπώ», «Η Ωραία του Κουρέα» και «Ο Ψεύτης».

Πιο αναλυτικά, στη δημοσίευση της Φίνος Φιλμ γράφει: «Αφήνουμε για μια μέρα – ή έστω για μια ώρα – τα πληκτρολόγια και γράφουμε ένα γράμμα με τα χεράκια μας. Σαν τον παλιό καλό καιρό».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση