Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 15:14 Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Τι θα δούμε απόψε, 23 Ιανουαρίου στη σειρά του Alpha.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: ο Αντρέας με τον αδερφό του βρίσκονταν ακόμα στο κρατητήριο, όταν ο Τηλέμαχος του ανακοίνωσε κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ο Αστέρης με την Αργυρώ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, όμως η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους. Την ίδια στιγμή, ο παπά Μιχάλης θεωρεί πως ήλθε η στιγμή ο Αντρέας να μάθει την αλήθεια, αλλά ο Παύλος διαφωνεί.

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς του Alpha, το βράδυ της Τρίτης (23/1);

Η Αργυρώ ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της, και τη διώχνει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να πείσει στη Βασιλική να τα βρει μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβληματίζονται για την πρόθεση της Καλλιόπης να χαρίσει το χωράφι στο Μανόλη, εκείνη όμως αρνείται αν τους εξηγήσει τους λόγους. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα την αναστατώσει, και θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Ο Αντρέας στριμώχνεται άγρια από τον Θανάση, που τον εκβιάζει ότι θα πει τα πάντα στην Καλλιόπη και καταφεύγει για βοήθεια στην Εύα. Η Αργυρώ, μέσα στην απελπισία της, αποκαλύπτει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, στο μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό. Ο Μαθιός θεωρεί πως ο Βαγγέλης συνεχίζει το έργο του Φαρμάκη.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση