Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Next Please»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 10:53 Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Next Please»

Την τηλεοπτική της επιστροφή ετοιμάζει η Αννίτα Πάνια, η οποία επανέρχεται στους δέκτες μας με μία εκπομπή εντελώς διαφορετική από αυτές που την είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια κάνει το τηλεοπτικό της comeback μέσω της συχνότητας του Open, με ένα τηλεπαιχνίδι.

Αννίτα Πάνια: Το trailer της νέας της εκπομπής, με τίτλο «Next Please»

Όπως αποκαλύπτεται και στο σχετικό trailer, η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα ονομάζεται «Next Please» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι.

Στο σχετικό κλιπ που «ανέβηκε» στα social media, η Αννίτα Πάνια καταγράφεται να κάνει διάφορες ερωτήσεις στους παίκτες, και όταν κάποιος δεν απαντάει σωστά η ίδια καλεί τον επόμενο, λέγοντας «next please!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση