Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality επιβίωσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 15:22 Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality επιβίωσης

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπαίνουν στο Survivor. Σήμερα, αποκαλύπτεται όμως ότι αναμένονται και νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τους Έλενα Αμανατίδου, Κώστα Βουγιουκαλάκη και Θοδωρή Τουρκογεώργο,  Σύμφωνα με την εκπομπή Fay’s time, αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή, μαζί με τους άλλους δύο. Ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό πώς θα μοιραστούν στις ομάδες.

Όπως ανέφερε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος: «Με τα κορίτσια της μπλε ομάδας δεν θα είμαι και τόσο φιλικός, ο χαρακτήρας τους έχει δείξει ότι δεν ταιριάζει με τον δικό μου χαρακτήρα. Θα ήθελε να παίξω απέναντι στον Σάββα και τον Φάνη».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Βουγιουκαλάκης, τόνισε: «Την Ασημίνα δεν μπορώ. Ο Σάββας, ο Γιάννης και η Δώρα μου αρέσουν, θα έκανα παρέα μαζί τους. Θα ήθελα να παίξω με τον Σάββα».

Η Έλενα Αμανατίδου, είπε: «Θα ήρθα να αγωνιστώ απέναντι από τον θρύλο, τη Δαλάκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση