Survivor 2024 – Spoiler: Ένα βήμα πριν από την διάλυση οι ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 14:47 Survivor 2024 – Spoiler: Ένα βήμα πριν από την διάλυση οι ομάδες

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στο Survivor. Αυτή την εβδομάδα αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δύο παίκτες των Διασήμων, η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος, κάτι που σημαίνει ότι δυσκολεύουν τα πράγματα στην ομάδα των Κόκκινων.

Όπως έχει γίνει γνωστό σε λίγες μέρες θα μπουν στο παιχνίδι και νέοι παίκτες, ενώ οι περισσότεροι φαίνεται ότι θα πάνε στην ομάδα των Διασήμων, που μετά την αποχώρηση της Όλγα Πηλιάκη και του Νίκου Γκάνου, αλλά και τον τραυματισμό της Ασημίνας, γίνονται όλο και λιγότεροι.

Το γεγονός πως οι Διάσημοι έχουν χάσει σχετικά γρήγορα μεγάλο αριθμό παικτών, σύμφωνα με φήμες αναμένεται να οδηγήσει την παραγωγή στο να πάρει την απόφαση να διαλύσει τις δύο ομάδες πιο σύντομα, απ’ ότι αρχικά σχεδίαζε και να φτιάξει νέες.

Κάτι τέτοιο άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο και πάντα βλέπουμε ότι διαταράσσονται οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών, οι οποίοι συνήθως δημιουργούν νέες παρέες και συμμαχίες.

Φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πόσο γρήγορα θα γίνει η διάλυση των δύο ομάδων, καθώς και τις στρατηγικές των παικτών μετά.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση