Μπαίνουν τέσσερις νέοι παίκτες στο Survivor: «Αντιπαθής ο Παππάς, το παίζει κάποιος και δεν μ' αρέσει, με κρούβει» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 16:40 Μπαίνουν τέσσερις νέοι παίκτες στο Survivor: «Αντιπαθής ο Παππάς, το παίζει κάποιος και δεν μ' αρέσει, με κρούβει» (vid)

Ανάμεσα στους παίκτες είναι και ένας νεαρός από την Κρήτη και είπε ήδη την πρώτη -για τους υπόλοιπους- άγνωστη λέξη.

Τέσσερις νέοι παίκτες αναμένεται να βρεθούν στο Survivor και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Fays Time», αποκαλύφθηκε ποιοι είναι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο γυναίκες και δυο άντρες. Τους Νίκο Ρικουνάκη, Χριστόφορο Ταξίδη, Αναστασία Τσέρου, Ευγενία Μπόρλα.

Όλοι απάντησαν σε ερωτήσεις, όπως ποιον παίκτη συμπαθούν περισσότερο, με ποιον θα έκαναν παρέα, ποιον παίκτη από τα προηγούμενα Survivor θαυμάζουν και ποιους θα ήθελαν να έχουν αντιπάλους.

Οι γυναίκες απάντησαν πως θα ήθελαν την Δαλάκα, την Σταυρούλα και την Ασημίνα στις μάχες, ενώ οι άνδρες απάντησαν πως θα ήθελαν να κοντράρουν τον Φάνη.

Για το ποιος παίκτης είναι πιο αντιπαθής, οι περισσότεροι απάντησαν τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, ο νέος παίκτης, ο οποίος είναι από την Κρήτη είπε: «Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς. Το παίζει πολύ κάποιος και δεν μ' αρέσουν εμένα αυτά. Δεν τα μπορώ, δηλαδή με (γ)κρούβει εμένα αυτό», με το πάνελ της εκπομπής ακούγοντας αυτή τη λέξη να απορούν τι θέλει να πει. Μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε τι σημαίνει αυτή η λέξη.

«Γκρούβει ή κρούβει» στην κρητική διάλεκτο σημαίνει «με πνίγει».

Αγαπημένος νικητής από προηγούμενο Survivor ήταν για όλους ο Ντάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση