Survivor - Trailer: Χαμός στο «Συμβούλιο του Νησιού» – Αποχωρούν οι Διάσημοι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:52 Survivor - Trailer: Χαμός στο «Συμβούλιο του Νησιού» – Αποχωρούν οι Διάσημοι

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο, όπως όλα δείχνουν, θα παρακολουθήσουν απόψε (27/2) οι τηλεθεατές του Survivor. Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων είναι βαρύ και οι εντάσεις δεν σταματούν.

Μάλιστα, στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι η κατάσταση χειροτερεύει και η ατμόσφαιρα στο «Συμβούλιο του νησιού» είναι ηλεκτρισμένη. Για άλλη μία φορά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο James Καφετζής θα αντιπαρατεθούν, με τον παίκτη των Μπλε να κατηγορεί την παίκτρια των Κόκκινων ότι προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

«Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ καθόλου με τα λόγια των Μπλε. Μία μόνιμη κοροϊδία», ακούγεται να λέει στο trailer η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη ο James Καφετζής αναφερόμενος σε εκείνη, σημειώνει ότι: «Την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσε να με βγάλει ότι έχω πρόβλημα με τις γυναίκες, ότι έχω αναφέρει την έξω ζωή… Και τώρα προσπαθεί να θυματοποιηθεί και να πει «Α, μου κάνουν μπούλινγκ οι απέναντι». Αυτό είναι μία στροφή 180 μοιρών».

Η ομάδα των Διασήμων δείχνει να έχει απηυδήσει με την ομάδα των Μαχητών, γεγονός που θα οδηγήσει τους Κόκκινους στο να αποχωρήσουν από το συμβούλιο.

«Όταν τελειώσει η παιδική χαρά ξαναφωνάξτε με!», δηλώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση