Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 15:04 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία

H ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία απόψε και η επόμενη αποχώρηση.

Το βράδυ της Τρίτης οι παίκτες του Survivor 2024 θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία. Χθες η κόκκινη ομάδα κέρδισε με σκορ 12-10. Τα μεγάλα ψάρια θα φάνε τα μικρά και φέτος, ρίχνοντάς τα σε παγίδες που δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα. Από το βράδυ της Κυριακής, δεν υπάρχουν συμπαίκτες, για μερικούς δεν υπήρχαν ποτέ. Από εδώ και πέρα υπάρχουν σύμμαχοι και χρήσιμοι ηλίθιοι, μέχρι την τελική πεντάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler που έφτασαν για το νέο επεισόδιο, η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία είναι η μπλε. Οπότε από τους κόκκινους θα εξαρτηθεί το φύλο τπου κλειδώνει την επόμενη αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Τι κι αν χθες ο Γιώργος Λιανός σκόρπισε κάποια χαμόγελα με την πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε στους παίκτες, όλα αυτά μάλλον είναι παρελθόν αφού τα γέλια κόπηκαν και βγαίνουν... τα μαχαίρια μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν θα δούμε δε την Ασημίνα να αγωνίζεται, αφού αποφασίζει να βγάλει τον εαυτό της εκτός στίβου μάχης, καθώ φοβάται για τον τραυματισμό της, όμως ο Τζέιμς θα ισχυριστεί ότι η παίκτρια των διάσημων των έβρισε χυδαία πίσω από τις κάμερες ανοίγοντας «τον ασκό του Αιόλου».

«Φεύγοντας με έβρισε πολύ αισχρά», είπε ο Τζέιμς για την Ασημίνα, η οποία του απάντησε λέγοντας οτι «Δεν έχει να κάνει με εσένα, δεν το είπα για σένα αυτό το πράγμα», ενώ σε άλλο σημείο του τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου λέει «εφόσον λέει ψέματα σου λέει ψέματα και τώρα».

Η Ασημίνα μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση δεν θα διστάσει να πετάξει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Πηγή: newsbobm.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση