Survivor Spoiler 3/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 15:25 Survivor Spoiler 3/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor το σημερινό (3/4) επεισόδιο. Οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη και αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν στον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Ήδη αυτή την εβδομάδα στον τάκο έχουν βγει η Ιωάννα Τζαβέλα, η Aira Adomaityte και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, ενώ στο αποψινό Συμβούλιο του Nησιού η ομάδα που θα χάσει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας θα πρέπει να επιλέξει ποια παίκτρια της θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα νικήσουν στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να οδηγήσουν στον αγώνα αποχώρησης άλλη μία παίκτριά τους.

Δείτε το trailer

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση