Maestro 2: Οι πρώτες εικόνες από τα νέα επεισόδια - Ξεκινούν πάλι τα γυρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 15:26 Maestro 2: Οι πρώτες εικόνες από τα νέα επεισόδια - Ξεκινούν πάλι τα γυρίσματα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έδωσε μια γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις οθόνες μας από τις 16 Μαΐου.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τις πρώτες οκτώ εικόνες των πρωταγωνιστών του Maestro για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, κάνοντας μια σημαντική ανακοίνωση για τη συνέχεια της σειράς.

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα πρώτα artworks που δημιούργησε ο σκηνοθέτης, Άκης Πολίζος, για τη δεύτερη σεζόν του Maestro.

Αποκάλυψε μάλιστα έτσι στιγμιότυπα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Σε αυτά βλέπουμε τόσο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Μαρία Καβογιάννη, όσο και τους Ορέστη Χαλκιά, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριωλάτου και Γιώργο Μπένο.

Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Επιπλέον, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προμύνησε και τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς που προβάλεται στο Mega και στο Netflix, αφού στη δημοσίευσή του κάνει αναφορά για τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του Maestro, που ξεκινούν αύριο.

«Τα πρώτα artworks για το Maestro μας από τον @apoliz_  Εμείς αύριο ξεκινάμε πάλι τα γυρίσματα για το τρίτο μέρος της σειράς, αλλά εσείς μπορείτε να δείτε τον δεύτερο κύκλο από 16 Μαΐου στο @megatvcom Ελλάδα και @netflix σε όλο τον κόσμο. Mini Posters for Maestro in Blue» ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση