Survivor - Spoiler Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:18 Survivor - Spoiler Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επάθλου

Μπλε και Κόκκινοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης στο σημερινό (25/4) επεισόδιο του Survivor, καθώς διεκδικούν ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Συγκεκριμένα, η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει στη Νέα Υόρκη.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες το έπαθλο και εκείνοι να πανηγυρίζουν έξαλλα.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανακοινώσω το ταξίδι το οποίο διεκδικείτε. Μιλάμε για τον απόλυτο προορισμό, η πόλη των πόλεων, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, είναι η απόλυτη… Νέα Υόρκη!», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μεγάλο έπαθλο θα το κερδίσουν οι Μπλε, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν μέχρι τη Νέα Υόρκη. Φυσικά σήμερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα αποχώρησης. Για την παραμονή τους στο παιχνίδι θα παλέψουν ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Δείτε το trailer

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση