«The Bear»: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τρίτη σεζόν – Στη δημοσιότητα το teaser

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 13:54 «The Bear»: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τρίτη σεζόν – Στη δημοσιότητα το teaser

Τέλη Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς.

Τα νέα επεισόδια της 3ης σεζόν της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «The Bear» είναι έτοιμα να κάνουν πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε το FX, ενώ παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό teaser.

Στην σειρά πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (Jeremy Allen White) στον ρόλο του Κάρμι, «ενός νεαρού πολλά υποσχόμενου σεφ, ο οποίος επιστρέφει στο Σικάγο μετά τον θάνατο του αδερφού του για να αλλάξει το οικογενειακό εστιατόριο».

Το teaser βρίσκει τoν Γουάιτ ξανά στην κουζίνα ενός έρημου πολυτελούς εστιατορίου και καθώς η κάμερα εστιάζει στο βλέμμα του στην συνέχεια ταξιδεύει με μια πανοραμική λήψη στο νυχτερινό Σικάγο.

Μαζί του πρωταγωνιστούν επίσης οι βραβευμένοι Άϊο Εντεμπίρι (Ayo Edebiri) και Έμπον Μος-Μπάκραχ (Ebon Moss-Bachrach) μαζί με τους Λάιονελ Μπόις (Lionel Boyce), Λίζα Κόλον-Ζάιας (Liza Colón-Zayas), Άμπι Έλιοτ (Abby Elliott) και Μάτι Μάθεσον (Matty Matheson), σύμφωνα με το Variety.

Το «The Bear», το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2022, δημιουργήθηκε από τον Κρίστοφερ Στόρερ (Christopher Storer), ο οποίος ανέλαβε και την σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του FX Τζον Λάντγκραφ (John Landgraf) το Hulu θα προβάλει όλα τα νέα επεισόδια μαζί στις 27 Ιουνίου.

Πηγή: kathimerini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση