Οι Coldplay και για δεύτερη συναυλία στην Αθήνα - Χαμός με τα εισιτήρια, τεράστια η ζήτηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:42 Οι Coldplay και για δεύτερη συναυλία στην Αθήνα - Χαμός με τα εισιτήρια, τεράστια η ζήτηση

Το μήνυμα του αγαπημένου συγκροτήματος.

«Λόγω της απίστευτης ζήτησης στην προπώληση, μόλις προστέθηκαν δεύτερες συναυλίες για την Αθήνα (9 Ιουνίου 2024) και τη Βουδαπέστη (18 Ιουνίου 2024). Προπώληση εισιτηρίων τώρα». Το μήνυμα αυτό αναρτήθηκε από τους Coldplay στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι Coldplay θα παίξουν για το ελληνικό κοινό στις 8 Ιουνίου 2024.

Οι Coldplay είναι ένα βρετανικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1997. Αποτελούνται από τον τραγουδιστή και πιανίστα Κρις Μάρτιν, τον κιθαρίστα Τζόνι Μπάκλαντ, τον μπασίστα Γκάι Μπέριμαν, τον ντράμερ Γουίλ Τσάμπιον και τον δημιουργικό διευθυντή Φιλ Χάρβεϊ.

Το πρόγραμμα των συναυλιών, όπως ανακοινώθηκε αρχικά…

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση