Βανάκι έπιασε φωτιά σε βενζινάδικο - Σώθηκαν από θαύμα 13 άτομα - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 08:40 Βανάκι έπιασε φωτιά σε βενζινάδικο - Σώθηκαν από θαύμα 13 άτομα - BINTEO

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε ένα βενζινάδικο όταν ένα βανάκι έπιασε φωτιά και από μέσα σώθηκαν σαν από θαύμα 13 άτομα.

Το περιστατικό έγινε στις 27 Μαρτίου σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική. Ενώ το όχημα, το οποίο λειτουργούσε ως ταξί, βρίσκεται στο πρατήριο ξαφνικά πιάνει φωτιά στο μπροστινό του μέρος.

Κάμερα ασφαλείας στο βενζινάδικο κατέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Ο οδηγός προσπαθούσε εναγωνίως να ανοίξει την πόρτα ενώ άλλοι επιβάτες βγαίνουν από τα πίσω παράθυρα καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα το όχημα γεμίζει από καπνό.

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του 36χρονου υπαλλήλου του βενζινάδικου ο οποίος ήταν και αυτός που βοήθησε τον οδηγό του οχήματος να σωθεί.

«Όταν είδα τη φωτιά κάτω από το όχημα έτρεξα να βοηθήσω όσους ήταν μέσα σε αυτό. Δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου, ήταν τουλάχιστον 13 άνθρωποι μέσα και ήξερα ότι δεν μπορούσα να τους αφήσω» δήλωσε ο υπάλληλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο δύο από τους επιβάτες του οχήματος υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς κατά την έξοδό τους.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση