Απίστευτη καταδίωξη: Περιπολικά κυνηγούσαν στρουθοκάμηλο που το έσκασε από αγρόκτημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 16:44 Απίστευτη καταδίωξη: Περιπολικά κυνηγούσαν στρουθοκάμηλο που το έσκασε από αγρόκτημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πόδι σήκωσε την αστυνομία του Τενεσί των ΗΠΑ μια στρουθοκάμηλος που το έσκασε από τους ιδιοκτήτες της.

Μια περίεργη κλήση δέχθηκε η αστυνομία στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν ενημερώθηκε ότι ένα πουλί Emu (είδος στρουθοκάμηλου) το έσκασε από αγρόκτημα.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση που οδήγησε σε μια απίστευτη καταδίωξη περίπου 30 χιλιομέτρων μέχρι τα περιπολικά να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το Emu.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες το μεγάλο πτηνό λύθηκε από το αγρόκτημά τους, καθώς τρόμαξε από τους εργάτες που βρίσκονταν στο σπίτι. Το Emu πήδηξε τον μεγάλο φράχτη και άρχισε να τρέχει πανικόβλητο στην περιοχή, πιάνοντας μεγάλες ταχύτητες.

Ο ιδιοκτήτης του όπως ήταν φυσικό έχασε τα ίχνη του, ωστόσο κοινοποίησε την εξαφάνιση στα social media και λίγο αργότερα άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από κατοίκους που είχαν δει το Emu να τρέχει στις γύρω γειτονιές.

Το βίντεο με τα τέσσερα οχήματα της αστυνομίας να κυνηγούν το Emu κάνει τον γύρο του κόσμου. Το αφεντικό του αφού κατάφερε να τον πάρει πίσω αποφάσισε να ψηλώσει ακόμα περισσότερο τον φράχτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση