Χρέωσαν δύο ευρώ παραπάνω σε ζευγάρι, για να... κόψουν το τοστ στη μέση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 12:43 Χρέωσαν δύο ευρώ παραπάνω σε ζευγάρι, για να... κόψουν το τοστ στη μέση!

Απίστευτο αλλά αληθινό αυτό που συνέβη σε μπαρ στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, με τον υπεύθυνο να χρεώνει δύο ευρώ παραπάνω σε ένα ζευγάρι τουριστών για να κόψει το τοστ που παρήγγειλαν στη μέση!

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουνίου σε μπαρ του Τζέρα Λάριο, μιας κωμόπολης 1.000 κατοίκων στη λίμνη Κόμο, και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο τουρίστας φωτογράφισε την απόδειξη με την έξτρα χρέωση για να του κόψουν το τοστ στη μέση και την ανήρτησε στο Tripadvisor, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, επικαλούμενο την τοπική εφημερίδα «La Provincia di Como».

«Το τοστ σερβίρεται, κανονικά, ήδη κομμένο ακριβώς στη μέση. Ήμασταν δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα τρώγαμε στα δύο στο τραπέζι. Αλλά έπρεπε να πληρώσουμε παραπάνω επειδή χωρίσαμε το τοστ στα δύο; Απίστευτο αλλά αληθινό...» γράφει ο πελάτης.

«Αν ένας πελάτης μου ζητήσει να φτιάξω δύο μερίδες τοστ, πρέπει να χρησιμοποιήσω δύο πιατάκια, δύο χαρτοπετσέτες και να πάω στο τραπέζι χρησιμοποιώντας δύο χέρια. Είναι αλήθεια ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά είναι εξίσου αλήθεια ότι τα επιπλέον αιτήματα έχουν ένα κόστος», απάντησε ο υπεύθυνος του μπαρ.

Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν ως επί το πλείστον τον υπεύθυνο του μπαρ για την έξτρα χρέωση, ενώ κάποιοι σημείωσαν ότι έχουν καταγραφεί κι άλλα περιστατικά με υπερβολικές χρεώσεις σε καταστήματα εστίασης στη λίμνη Κόμο, όπως τον Μάρτιο, όταν ένας τουρίστας πλήρωσε 20 ευρώ για ένα διπλό καφέ κι ένα μπουκάλι νερό, ή τον Ιούνιο, όταν ένας ποδηλάτης δημοσίευσε απόδειξη 16 ευρώ για δύο μπουκάλια νερό…

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση