Μεσίτης μεταβίβασε διαμέρισμα σε σκύλο, αλλά έμπλεξε με το νόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 11:20 Μεσίτης μεταβίβασε διαμέρισμα σε σκύλο, αλλά έμπλεξε με το νόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας διευθύνων σύμβουλος μεσιτικής εταιρείας συνελήφθη επειδή μεταβίβασε διαμέρισμα σε σκύλο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ιράν με έναν μεσίτη, ο οποίος συνελήφθη επειδή μεταβίβασε ένα διαμέρισμα σε σκύλο. Η σκηνή της υπογραφής έχει καταγραφεί σε βίντεο, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει μεγάλη έκταση.

Στο βίντεο ένα ζευγάρι ένα ζευγάρι εμφανίζεται σε μεσιτικό γραφείο με τον σκύλο του και δηλώνει πως θέλει να του γράψει ένα διαμέρισμα, καθώς δεν υπάρχουν κληρονόμοι.

Το μικρό σκυλάκι υπογράφει με την βοήθεια της ιδιοκτήτριάς του, που τον κατευθύνει προκειμένου να αφήσει το αποτύπωμα της πατούσας του στο έγγραφο.

«Το Σάββατο το πρωί, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας συνελήφθη από την αστυνομία και το γραφείο του έκλεισε κατ’ εντολή δικαστικής αρχής», ανέφερε ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας της Τεχεράνης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το συμβόλαιο του μεσιτικού γραφείου «δεν έχει καμιά νομική βάση», ενώ κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη του πως «παραβίασε τα χρηστά ήθη της κοινωνίας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση