Ο πιο ξεκαρδιστικός αγώνας ταχύτητας: Τρέχουν με στολές δεινοσαύρων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 22:58 Ο πιο ξεκαρδιστικός αγώνας ταχύτητας: Τρέχουν με στολές δεινοσαύρων

Στιγμές γέλιου χάρισαν εκατοντάδες άνθρωποι που συμμετείχαν στον ετήσιο αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων στις ΗΠΑ. Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα είναι πως οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται φορώντας στολές δεινοσαύρων.

Ο ιππόδρομος του Σιάτλ μεταφέρθηκε σε μια προϊστορική εποχή το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ένα θέαμα με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες έτρεξαν στην πίστα ντυμένοι με φουσκωτές στολές δεινοσαύρων.

Το σκηνικό ήταν έτοιμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα T-Rex του 2023 στο Emerald Downs, μια εκδήλωση που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017 ως μια δημιουργική πρωτοβουλία ομαδικής ανάπτυξης από μια εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων.

Αδιαμφισβήτητος νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Ocean Kim, από την Kailua της Χαβάης. Εν μέσω έντονης συζήτησης και αγωνιώδους αναμονής, οι υπεύθυνοι κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση. Τη δεύτερη θέση διεκδίκησε ο Colton Winegar, ο οποίος εκπροσώπησε το Boise. Ο Seth Hirschi από το Renton εξασφάλισε την τρίτη θέση, υιοθετώντας το παρατσούκλι «Rex Ray Machine».

Ο αινιγματικός Τυραννόσαυρος Rex, ένα πλάσμα που περιπλανιόταν στο έδαφος της Γης πριν από 67 εκατομμυρία χρόνια πριν, αναφέρθηκε σε έναν παιχνιδιάρικο φόρο τιμής μέσω αυτής της ευφάνταστης εκδήλωσης. Ως ένα συναρπαστικό στοιχείο, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πριν από μερικά χρόνια στο έγκριτο περιοδικό Science τόλμησε να υπολογίσει ότι 2,5 δισεκατομμύρια από αυτά τα κολοσσιαία πλάσματα υπήρχαν στα χρονικά της προϊστορίας. Ο T. rex, ένα αντικείμενο περιέργειας τόσο για τους επιστήμονες όσο και για το ευρύ κοινό, έχει αναδειχθεί ακόμη περισσότερο από τις κινηματογραφικές αναπαραστάσεις του Χόλιγουντ.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση