Όταν ο ντελιβεράς έρχεται… με άλογο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 09:39 Όταν ο ντελιβεράς έρχεται… με άλογο!

Οι κάτοικοι του πολυτελούς προαστίου Paddington του Σίδνεϊ της Αυστραλίας συνηθίζουν να κάνουν παραγγελίες ντελίβερι και όχι να μαγειρεύουν, αλλά σπάνια το φαγητό τους παραδίδεται με άλογο.

Ως εκ τούτου, οι ντόπιοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν άνδρα της εταιρείας UberEats να παραδίδει το φαγητό πάνω σε ένα μαύρο άλογο την Τετάρτη. Ο κόσμος σταμάτησε στο δρόμο για να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο καθώς το άλογο περνούσε από μπουτίκ και εστιατόρια.

Ένα βίντεο δείχνει τους περαστικούς να σχολιάζουν το μοναδικό θέαμα. Χρήστες των social media από όλον τον κόσμο σχολιάζουν πως είναι το «πιο κουλ Uber ποτέ».

 

 

«Δεν είναι περίεργο που το φαγητό μου είναι κρύο, ο ντελίβερι είχε μόνο 1 ίππο», αστειεύτηκε ένα άτομο. «Λοιπόν, η τιμή των καυσίμων είναι γελοία», είπε ένας άλλος.

Η Uber ερευνά το περιστατικό αφού ενημερώθηκε για το βίντεο, αναφέρει το 7News.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση