Τώρα που το’ χεις δίπορτο και πας και σ’ άλλη πόρτα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:00 Τώρα που το’ χεις δίπορτο και πας και σ’ άλλη πόρτα

Τους στίχους του λαϊκού αυτού τραγουδιού, που ερμήνευσε το 1950 ο Πάνος Γαβαλάς, δεν φαίνεται να τους έχει ακούσει η Κατερίνα Μπατζελή. 

Εξηγούμαι. Η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά», με πρόσφατη συνέντευξή της, έσπευσε να ανακοινώσει την μετακόμισή της από το νομό μας, για το Β1 εκλογικό τομέα της Αθήνας.

Μέχρι εδώ καλά, θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος καλοπροαίρετος ότι εντάξει, δεν βγαίνουν τα κουκιά για την εκλογή της στη Φθιώτιδα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην αχανή Αθήνα. 

Έλα όμως, που η συνέντευξη της Κατερίνας είχε και συνέχεια … στην περιγραφή των εκλογικών της στόχων, λέγοντας πως «…Δε θα δώσω τη χαρά στο Φάνη Σπανό να μην μετέχω στα Περιφερειακά Συμβούλια». Όχι, πείτε μου τώρα εσείς τι άλλο, εκτός από το ρεφραίν του Γαβαλά, θα μπορούσε να συμπληρώσει κάποιος.  

Ήδη, πάντως, «άσπονδοι» σύντροφοί της στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ρωτάνε ποιον θα πρωτοεκπροσωπεί η Κατερίνα Μπατζελή, τους πολίτες του χαώδους Β1 εκλογικού τομέα ή τους δύσμοιρους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που θα περιμένουν μάταια την παρέμβασή της στα Συμβούλια, στις Επιτροπές κυρίως, όμως, στην καθημερινότητά τους.

Θα την ψάχνουν στις λαϊκές αγορές και στις κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα; 

Εκτός, λένε οι ίδιοι «κακεντρεχείς», αν η πρώην Υπουργός θεωρεί πως η εκλογή της στο κοινοβούλιο δεν είναι εξασφαλισμένη και θέλει να κρατήσει ανοικτή την αυτοδιοικητική πόρτα. Η οποία, έτσι κι αλλιώς, έπεται.

Όπερ έδει δείξαι …

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση