Έχει απλωμένο τραχανά...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:15 Έχει απλωμένο τραχανά...

Σε μια περίοδο η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί προεκλογική, η είδηση της ανάληψης της Αντιπεριφέρειας της ΠΕ Φθιώτιδας από τον Ηλία Σανίδα έχει ξεχωριστή σημασία.

Χωρίς να το επιδιώξει, βρέθηκε σε μια θέση που επηρεάζει πολύ περισσότερο το εκλογικό σώμα από το να ήταν Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Και όσο κι αν ήταν επιτυχημένος και σαφώς πιο ήσυχος ως Πρόεδρος, ως χωρικός Αντιπεριφερειάρχης έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά περισσότερα.

Μην κοιτάτε τώρα που είναι καλοκαίρι κι όλο το ενδιαφέρον είναι στην αντιπυρική περίοδο και στα φεστιβάλ. Από Σεπτέμβριο θα δείτε ότι θα έχει… πολλή δουλειά κι αυτό προσέξτε, δεν έχει να κάνει με το αν θα προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές ή όχι.

Και όποιος πήρε το μήνυμα το πήρε…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση