Τι θα κάνει ο Βασίλης Κυριακάκης στις εκλογές;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:14 Τι θα κάνει ο Βασίλης Κυριακάκης στις εκλογές;

Αποφασισμένος να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το Δήμο Λαμιέων, φέρεται να, είναι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» Βασίλης Κυριακάκης.

Γεγονός που αναγκάζει την παράταξη, που έχει πολυετή παρουσία στα έδρανα της οδού Αινιάνων, να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην πάρει μέρος στις δημοτικές εκλογές.

Είναι άλλωστε κοινή η παραδοχή πως το εκλογικό ποσοστό του 6,40%, που είχε συγκεντρώσει η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» στις εκλογές του 2019, οφείλονταν, σε μεγάλο μέρος του, στην προσωπικότητα του γιατρού Βασίλη Κυριακάκη και την ιδιαίτερη εκτίμηση που χαίρει στην τοπική κοινωνία.

Η άρνηση, λοιπόν, του γιατρού να ηγηθεί και πάλι του ψηφοδελτίου λειτουργεί, σύμφωνα με πληροφορίες του L.R., καταλυτικά στους κόλπους της δημοτικής παράταξης και το σενάριο της εκλογικής καθόδου, φαίνεται να απομακρύνεται.

Βέβαια, στην πολιτική ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση