Κέρδισε το στοίχημα του νοικοκυρέματος της λαϊκής αγοράς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 10:12 Κέρδισε το στοίχημα του νοικοκυρέματος της λαϊκής αγοράς

Κερδίζει, κάθε εβδομάδα και περισσότερο, το στοίχημα του νοικοκυρέματος της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Ρίζος.

Ένα από τα βασικά προβλήματα της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται, παραδοσιακά κάθε Σάββατο, ήταν το μπλοκάρισμα των κάθετων δρόμων στην οδό Λεωσθένους Δεδούση με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημά στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σήμερα, μερικές εβδομάδες μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, οι οδοί Χατζοπούλου, Πατρόκλου και Παλαιολόγου κάθε Σάββατο είναι πια "ελεύθερες", διευκολύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και των πεζών.

Αλλαγές που οφείλονταν στον μεθοδικό, συναινετικό και γνώστη των προβλημάτων της αγοράς της πόλης, Δημήτρη Ρίζο που, από την πρώτη στιγμή, ζήτησε τη συνεργασία των παραγωγών λαϊκών αγορών. Συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας άρχισαν ήδη να φαίνονται.

Κοινή είναι πάντως η πεποίθηση που έχει εδραιωθεί στην τοπική κοινωνία ότι δεν νοείται μια σύγχρονη πόλη να μη διαθέτει στεγασμένη αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση