Πότε θα κλείσει η Δομή Φιλοξενίας στις Θερμοπύλες;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 14:00 Πότε θα κλείσει η Δομή Φιλοξενίας στις Θερμοπύλες;

«Κουραστήκαμε να ακούμε λόγια για τον πλούτο που διαθέτει η περιοχή μας αλλά στην πράξη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα» είναι η έκφραση απογοήτευσης όπως ακούστηκε από τους επιχειρηματίες του τουρισμού των Λουτρών Υπάτης, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης  –συζήτησης η οποία πραγματοποιήθηκε και είχε ως θέμα: «Ιαματικές πηγές και αξιοποίησή τους για Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας». Μια έκφραση που καταδεικνύει εύγλωττα τη στάση της τοπικής κοινωνίας απέναντι στον ανεκμετάλλευτο θησαυρό που υπάρχει στο νομό μας. Ένα θησαυρό, που ιδιαίτερα στις Θερμοπύλες έχει, εκτός της ιαματικής και την ανεξάντλητη ιστορική δυναμική.

Από την μεριά του, το ΤΑΙΠΕΔ θέλει να επιταχύνει την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και τρέχει να επισπεύσει κάποια projects, όπως αυτά των ιαματικών πηγών, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη, στις οποίες αναφερθήκαμε σε προηγούμενο Παραπολιτικό μας σχόλιο (Τρέχουμε να επισπεύσουμε τα projects των ιαματικών πηγών).

Από την μεριά μας, δεν θα αναφερθούμε σε διάφορα χρονοδιαγράμματα, που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την μετακίνηση των φιλοξενούμενων από τη Δομή των Θερμοπυλών, ούτε στο ποιος έχει την ευθύνη αυτής.

Θα επαναλάβουμε μόνο τη φράση του συμπολίτη μας ξενοδόχου: «Κουραστήκαμε να ακούμε λόγια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση