Τι δώρο έκανε ο Ηλίας Σανίδας στο νέο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:33 Τι δώρο έκανε ο Ηλίας Σανίδας στο νέο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου;

Συμβολική περισσότερο παρά ουσιαστική η χειρονομία που καταγράφει το φωτογραφικό ενσταντανέ, με τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα να παραδίδει στο νυν Πρόεδρο Σπύρο Νικολάου ένα χρονόμετρο.

«Με μεγάλη μου χαρά παρέδωσα στην αρχή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Δίστομο στο νέο Πρόεδρο το χρονόμετρο που επί 3 χρόνια είχα μαζί μου για να κρατώ τους χρόνους ομιλίας των συμβούλων»ανέφερε σε ανάρτηση του στα social, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, πια, Ηλίας Σανίδας.

Όπως σημειώνει, πάντως, ο κ. Σανίδας «η αλήθεια είναι ότι σπάνια ένας Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου μπορεί να επιβάλει και να κρατήσει χρόνους είτε με χρονόμετρο είτε όχι" ενώ εύχεται στο Σπύρο Νικολάου  "από καρδιάς καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση