Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ - Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 11:12 Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ - Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Στερεά

Εδώ και καιρό στην Χ.Τρικούπη τα επιτελεία “τρέχουν με το γκάζι πατημένο” και ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει τα στελέχη του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το thesocialist.gr, ενώ μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέοι Τομεάρχες με “εκπλήξεις” ανάμεσα στα ονόματα που “ακούγονται” για Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς των Τομέων.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα, διαβάζουμε αρκετά ονόματα που φέρονται να είναι σίγουρα για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Στερεά Ελλάδα, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν το δεύτερο 15ημερο του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας θα βρούμε το Νίκο Μπέτσιο, τον Αντώνη Παπαγόρα και το Νίκο Τσώνη

Στη Βοιωτία αναφέρεται μόνο το όνομα του νυν βουλευτή Γιώργου Μουλκιώτη.

Τέλος, στην Εύβοια φέρονται να είναι υποψήφιοι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης η γιατρός Κατερίνα Καζάνη και ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων Γιώργος Μπουραντάς, επιβεβαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό παλιότερο δημοσίευμα του Lamia Report.

Να σημειώσουμε ακόμα πως η Τόνια Αντωνίου θα είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα ενώ η Κατερίνα Μπατζελή θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση