Φάνης Σπανός: Κάτι κάνει καλά ο μικρός...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 16:00 Φάνης Σπανός: Κάτι κάνει καλά ο μικρός...

Δικαιώνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς βγαίνει και πάλι μπροστά για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 με τις καλύτερες προοπτικές και ανεβασμένες «μετοχές», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο Φάνης Σπανός, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Παραπολιτικών", είναι οι δύο νεότεροι «γαλάζιοι» Περιφερειάρχες, που φαίνεται ότι δικαιώνουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει πως και οι δύο αποτελούν προσωπική επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού, έχοντας μία άριστη συνεργασία μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Εμπειρία και νέες ιδέες κάνουν τον καλό συνδυασμό. Κάτι κάνουν καλά οι «μικροί» επισημαίνουν τα "Παραπολιτικά…"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση