«Γάτα... ο Φάνης Σπανός»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 16:14 «Γάτα... ο Φάνης Σπανός»!

Ψήφος εμπιστοσύνης από Άδωνι Γεωργιάδη στον Περιφερειάρχη Στερεάς.

Αίσθηση προκάλεσε στην 40η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας η ιδιαίτερη αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Καπανδρίτι και από βήματος ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επί θητείας Φάνη Σπανού καταγράφει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά απορροφητικότητας στους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι σημαντικά projects, όπως η ΟΧΕ Ασωπού με το Βιομηχανικό πάρκο εξυγίανσης Οινοφύτων, εμφανίζουν τεράστια πρόοδο, χάρη στον Περιφερειάρχη και στη σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα του σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αναφερόμενος σε αυτές τις επιδόσεις της Περιφέρειας, ο Υπουργός Ανάπτυξης συμπλήρωσε με νόημα: «Είχε πει ένας Κινέζος αριστερός πολιτικός: “άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια”, γιατί όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Και ο Φάνης Σπανός αυτό κάνει, είναι γάτα που πιάνει ποντίκια».

Οι αναφορές Άδωνι στον Φάνη Σπανό σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στα πηγαδάκια πολιτικών και επιχειρηματιών και ερμηνεύθηκαν ως «ηχηρή ψήφος εμπιστοσύνης», από ένα υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος που συνηθίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση