Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 08:12 Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Η πλατεία κάθε χωριού είναι ο τόπος των ανθρώπων της υπαίθρου, είναι το επίκεντρο,  καθώς οι δρόμοι και η ζωή των ανθρώπων ξεκινούν και καταλήγουν σε αυτήν. 

Στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοχωρίου πάγιο αίτημα των κατοίκων ήταν, δεκαετίες τώρα, η κατασκευή μιας πλατείας στο κέντρο του χωριού τους. Το όνειρο αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα μετά την αγορά από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας δύο όμορων κεντρικών οικοπέδων, όπου θα κατασκευαστεί η πλατεία και την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. 

Και η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή είχε κάθε λόγο σήμερα να είναι χαρούμενη γιατί "ένα αίτημα χρόνων, που ταλάνιζε τους κατοίκους της Κοινότητας Παλαιοχωρίου, αυτό της κατασκευής πλατείας στο χωριό, γίνεται πραγματικότητα" όπως σημειώνει σχετικά σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας απευθυνόμενη στους δημότες απαντά στο ερώτημα "Υποσχέσεις ή δεσμεύσεις;" επισημαίνοντας πως "εσείς με την ψήφο σας μάς εκλέξατε κι εμείς σας το ανταποδίδουμε «ψηφίζοντας» το δεύτερο. Δεσμεύσεις που γίνονται πράξεις. Όραμα που γίνεται έργο. Πάγια αιτήματα που ικανοποιούνται".

Όπως εξηγεί η Αθανασία Στιβακτή, "τα οικόπεδα βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία, την παιδική χαρά, το ιατρείο και τη βιβλιοθήκη, αποτελώντας φυσική συνέχεια του κεντρικού αυτού σημείου, με την πλατεία να γίνεται το τελευταίο κομμάτι του παζλ, που έλειπε από το χωριό.

Επόμενο βήμα μας η σύνταξη μελέτης, προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα χρηματοδότηση, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή της πολυπόθητης πλατείας". 

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή υπογραμμίζει τέλος πως "αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών μας, τις αξιολογούμε και προχωρούμε σε έργα με συνέπεια και αποτελεσματικότητα".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση