Υποψήφιος στη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 08:12 Υποψήφιος στη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Θανάσης Παφίλης.

Η εκλογική περιφέρεια της Φθιώτιδας θα είναι η μία από τις τρεις περιφέρειες όπου θα είναι υποψήφιος βουλευτής, ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με αυτές του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Α’ Θεσσαλονίκης. 

Μια υποψηφιότητα που ήταν αναμενόμενη όπως είχε αποκαλύψει, άλλωστε, το Lamia Report με ανάρτησή του στις 12 Αυγούστου όταν σημείωνε σχετικά πως «η συχνή παρουσία του ΚΚΕ και των κορυφαίων στελεχών του στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, σχετίζεται με την εκτίμηση που υπάρχει στον Περισσό ότι το Κόμμα, λόγω απλής αναλογικής, έχει τις προϋποθέσεις να εκλέξει βουλευτή στο νομό. Θα μπορέσει το ΚΚΕ να εκλέξει κομμουνιστή βουλευτή στη Φθιώτιδας και ποιός θα είναι αυτός;»

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, άλλος ένας Φθιωτός, το μέλος της Κ.Ε. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Θανάσης Παφίλης θα είναι ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κ.Κ.Ε.

Τέλος, η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Επικρατείας του Κ.Κ.Ε., μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο κοινοβούλιο, σύμφωνα και με τη δική της γνώμη, δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση