Μαθήματα από Οικονόμου σε βουλευτές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 08:40 Μαθήματα από Οικονόμου σε βουλευτές

Ένα νέο μοντέλο επιμόρφωσης των στελεχών της, με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου στο ρόλο του βασικού «καθηγητή», ετοιμάζεται να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία έως τις εκλογές. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, στην Πειραιώς ξεκινούν «μαθήματα» προς τους βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές για το πώς θα πρέπει να βγαίνουν στα κανάλια και πώς θα πρέπει να κινούνται εν γένει στις τηλεοπτικές εκπομπές τόσο όσον αφορά το κυβερνητικό έργο όσο και απέναντι στην αντιπολίτευση.

Σε ρόλο βασικού «καθηγητή», κατά το ρεπορτάζ του Σταύρου Παπαντωνίου, θα είναι ο Γιάννης Οικονόμου όσο παραμένει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ στο training θα έχουν συμμετοχή και ο Χρήστος Ζωγράφος, ο Νίκος Ρωμανός και η επικοινωνιολόγος Δήμητρα Ψαχούλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση