Αποφάσισε εκλογές στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 08:22 Αποφάσισε εκλογές στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Αν οι πρώτες εκλογές γίνουν την 21η Μαΐου, τότε η δεύτερη κάλπη θα στηθεί στις 2 Ιουλίου.

Οριστικά έχει «καεί» το σενάριο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών στις 9 Απριλίου, σύμφωνα με τη στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να περιμένει καμία δημοσκόπηση, θεωρεί ότι υπό τις επικρατούσες συνθήκες δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε κάλπες.

Γι’ αυτό και απαγόρευσε κάθε τέτοια συζήτηση στους (στενούς) συνεργάτες του, ενώ, όπως σημειώνει σε σχέση με τον χρόνο των εκλογών, επικρατέστερη ημερομηνία θεωρείται η 21η Μαΐου. Σε αυτήν την ημερομηνία θα στηθεί η πρώτη κάλπη, γιατί οι δεύτερες εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουλίου.

Καθοριστικό ρόλο στη μετάθεση του χρόνου των εκλογών φαίνεται ότι έχει παίξει η άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, που από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα υποστήριζε ότι «χρειάζεται επιπλέον χρόνος για να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος». Στην άποψη Σκέρτσου από την Παρασκευή και μετά προσχώρησαν και τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση