Στο τραπέζι των παλαιών προέδρων της «γαλάζιας» Νεολαίας ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 12:07 Στο τραπέζι των παλαιών προέδρων της «γαλάζιας» Νεολαίας ο Γιάννης Οικονόμου

Στο τραπέζι των παλαιών προέδρων της «γαλάζιας» Νεολαίας, που οργάνωσε ο νυν πρόεδρος Ορφέας Γεωργίου, βρέθηκε μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, δεν έλειψαν οι ιστορίες των επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας, ωστόσο, το κεντρικό θέμα της κουβέντας στο τραπέζι των προέδρων ήταν οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ρόλος της ΟΝΝΕΔ στην επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Εκτός από τον Γιάννη Οικονόμου, μεταξύ των άλλων, στο τραπέζι συμμετείχαν ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κώστας Δέρβος, ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο Γιάννης Κουλιζάκος, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Γιώργος Παπανικολάου, ο Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Χρήστος Κουρούσης, ο Δημήτρης Τσιγκούνης.

Παρόντες στη «γαλάζια» συνάντηση ήταν ακόμα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο Γενικός Διευθυντής του Γιάννης Σμυρλής του κόμματος και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Νίκος Παπουτσής.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση