Σε Αταλάντη και Άγιο Κωνσταντίνο η Βασιλική Λάζου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 17:18 Σε Αταλάντη και Άγιο Κωνσταντίνο η Βασιλική Λάζου

«Πολλά τα περιθώρια ανάπτυξης αλλά τα 4 τελευταία χρόνια δεν έγινε τίποτα…»

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Βασιλική Λάζου πραγματοποίησε περιοδεία στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αταλάντη όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής.

Όπως επισημάνθηκε, υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης αλλά τα τελευταία 4 χρόνια δεν έγινε απολύτως τίποτα. Άγιος Κωνσταντίνος και Καμένα Βούρλα συνεχίζουν να μαραζώνουν καθώς οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά στον τόπο τους και ο πληθυσμός εξακολουθεί να μειώνεται.

Πολλά τα προβλήματα και για τους ελαιοπαραγωγούς που, παρόλο που η τιμή πώλησης του λαδιού ήταν η υψηλότερη των τελευταίων χρόνων, καλύφθηκε από το αυξημένο κόστος παραγωγής.

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, έργο που ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να επιτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο στην περιοχή. Το ίδιο και τα ιαματικά λουτρά όπως και η ανάπτυξη του τουρισμού καθώς η περιοχή διαθέτει εξαιρετικές παραλίες σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασιλική Λάζου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Αταλάντης και το χωριό Καλαπόδι. «Υπάρχει, και το βλέπουμε σε όλα τα χωριά και τις πόλεις της Φθιώτιδας μια διάθεση ανατροπής, ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής. Όλοι λένε ‘’φτάνει ως εδώ. Δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, για να μπορούμε να ανασάνουμε και να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά’’. Το δίλημμα των εκλογών είναι ‘’Μητσοτάκης ή αλλαγή’’. Και την πολιτική αυτή αλλαγή μπορεί να τη φέρει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με μια προοδευτική διακυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση