Βασιλική Λάζου: "Οι παραπαρνασσιες κοινότητες πρέπει να ξεδιπλώσουν τις αναπτυξιακές τους δυνατότητες"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 10:01 Βασιλική Λάζου: "Οι παραπαρνασσιες κοινότητες πρέπει να ξεδιπλώσουν τις αναπτυξιακές τους δυνατότητες"

Διαβάστε το δελτίο τύπου της υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. στη Φθιώτιδα Βασιλικής Λάζου για την επίσκεψή της στην Κάτω Τιθορέα και τη Βελίτσα.

Είχα τη χαρά να βρεθώ στην Κάτω Τιθορέα και τη Βελίτσα τις όμορφες κοινότητες του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας, που βρίσκονται στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού. 

Σε ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, για όσους θέλουν να απολαύσουν τη φύση, τις δραστηριότητες του βουνού και τις χάρες του που, δυστυχώς, βρίσκεται κι αυτός έρμαιο της συγκοινωνιακής απομόνωσης και της δυσκολίας πρόσβασης, ιδιαίτερα μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τη διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης.

Ενώ άλλες παραπαρνάσσιες κοινότητες γνωρίζουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, η Κάτω Τιθορέα δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει την  πρωτεύουσα θέση που της αξίζει και να ξεδιπλώσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες που διαθέτει.

Συνομιλώντας με κατοίκους που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή, είχα την ευκαιρία να τους μιλήσω για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. για τον πρωτογενή τομέα, για τη συγκρότηση ενός ολιστικού, συνεκτικού και ταυτόχρονα οραματικού  στρατηγικού σχεδίου που θα συνδέει αποδοτικά και αποτελεσματικά τις αναγκαίες πολιτικές με τις υφιστάμενες χρηματοδοτήσεις στον πρωτογενή τομέα.

 

Για να αναστρέψουμε την κατάσταση που μας έχει οδηγήσει η ανίκανη να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων ΝΔ, να βγούμε από το τέλμα, το αδιέξοδο και την παρακμή,

Για να φέρουμε τη δικαιοσύνη στον πρωτογενή τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση