Τη χρηματοδότηση του λιμανιού Στυλίδας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 18:37 Τη χρηματοδότηση του λιμανιού Στυλίδας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου, αλλά και φορείς του Δήμου Στυλίδας, έδωσαν τοπικά προϊόντα ως δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και έλαβαν ακόμη μεγαλύτερο... αντίδωρο!

Κατά την σημερινή του επίσκεψη στη Φθιώτιδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επικείμενη χρηματοδότηση του εμπορικού λιμένα Στυλίδας, από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον στρατηγικά αναπτυξιακά έργα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που προορίζεται να αναδείξει την ευρύτερη ζώνη Λαμίας - ανατολικής Φθίωτιδας σε κορυφαίας σημασίας διαμετακομιστικό κέντρο για όλη την κεντρική Ελλάδα!

Η ανακοίνωση αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για πολλούς. Δύο, όμως, από το ακροατήριο χειροκρότησαν μεν, αλλά δεν …αιφνιδιάστηκαν από τη θετική εξέλιξη!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός από τον Φεβρουάριο που ολοκλήρωσε τις - πολύπαθες - μελέτες με τις υπηρεσίες του, συνεργάστηκε εντατικά με τον πρώην Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και το Υπουργείο Ναυτιλίας (Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, αλλά και πολιτική ηγεσία), για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου με προϋπολογισμό 19.500.000 ευρώ και να ικανοποιηθεί έτσι ένα πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής, αλλά και των πολιτών.

Το δικό μας σχόλιο: Είναι σημαντικό όταν η συντονισμένη δουλειά των φορέων του τόπου μας φέρνει αποτελέσματα. Μένει να δούμε να γίνεται πράξη αυτό το τόσο εμβληματικό έργο για τον τόπο μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση