Φθιώτιδα: Αυξημένη η κίνηση στον ΑΘΕ και τον Ε65

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 10:49 Φθιώτιδα: Αυξημένη η κίνηση στον ΑΘΕ και τον Ε65

Πλησιάζουν τα 100 τα αυτοκίνητα που περνούν ανά 3λεπτο τα διόδια της Τραγάνας…

Αυξημένη παρουσιάζεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και στο κομμάτι που αφορά τη Φθιώτιδα, ενώ μεγάλος είναι και ο όγκος των οχημάτων που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον συνδετήριο με τον Ε65 για Καρδίτσα - Τρίκαλα, που δόθηκε στην κυκλοφορία μόλις στις 23 Απριλίου.

Ενδεικτικά, από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι και τις 10:15’ το πρωί είχαν περάσει περί τα 6.700 οχήματα, ενώ υπολογίζονται περίπου 90 οχήματα το 3λεπτο χωρίς να έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής προβλήματα.

Για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων του Πάσχα, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας (Α’ και Β’ ΤΤ), καθώς και το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, έχουν λάβει πρόσθετα μέτρα, σύμφωνα και με όσα έχουν ανακοινωθεί.

Επίσης σήμερα Μεγάλη Παρασκευή ισχύει μέχρι τις 16:00’ απαγορευτικό για τα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, με εξαίρεση κάποια ειδικά οχήματα. Δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση