Πότε ανακοινώνει ο Πανουργιάς το όνομα του Συνδυασμού;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:42 Πότε ανακοινώνει ο Πανουργιάς το όνομα του Συνδυασμού;

Μετά τις εθνικές εκλογές αποφάσισε τελικά να κάνει την ανακοίνωση και τη διακήρυξη του Συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με πιθανότερη ημέρα την Πέμπτη (29/6), ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα ανακοινώσει τη διακήρυξη και το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο Λαμιέων.

Τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, όπως έκανε πρόσφατα με την επίσκεψή του, συνοδευόμενος από αρκετούς υποψηφίους/ες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στην Lamia Expo Central Greece Trade Event, αλλά και στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση