Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 15:42 Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στην Κύπρο

«Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο μνήμης τους εκφράζοντας τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους Κύπριους και Ελλαδίτες της ΕΛΔΥΚ που υπερασπίστηκαν την Μεγαλόνησο», είπε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο καύσωνας δεν στάθηκε εμπόδιο για τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μνημείο Φθιωτών Πεσόντων Κύπρου (Συμβολή οδών Γεννηματά και Μηδείας - έμπροσθεν ΠΕΛ), που έχει φτιάξει ο Λαμιώτης Ελδυκάριος - μαχητής Νίκος Μαντάς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για όσους Φθιωτείς έχασαν τη ζωή τους στην εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

 

«Η επέλαση του καύσωνα δεν μας εμπόδισε να παρευρεθούμε σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων αδερφών για την υπεράσπιση της Κύπρου από την τουρκική εισβολή το ματωμένο καλοκαίρι του 1974 .
Σήμερα τιμούμε τους ήρωες της Κύπρου και το συνεχιζόμενο δράμα χιλιάδων αγνοουμένων, εκτοπισμένων και εγκλωβισμένων, με αίσθημα συγκίνησης και υπερηφάνειας αποδίδουμε φόρο τιμής στους ήρωες Ελληνοκυπρίους και αγωνιστές οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για την υπεράσπιση της Κύπρου, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο μνήμης τους εκφράζοντας τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους Κύπριους και Ελλαδίτες της ΕΛΔΥΚ που υπερασπίστηκαν την Μεγαλόνησο
», δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση