Ο Γιάννης Οικονόμου Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 16:20 Ο Γιάννης Οικονόμου Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το παρασκήνιο της "παραίτησης" Μηταράκη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παραίτηση Μηταράκη συνδέεται με δημοσίευμα για διακοπές του παραιτηθέντος υπουργού σε σκάφος εν μέσω πυρκαγιών.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις και τελικά την παραίτηση του υπουργού, με αφορμή την απουσία του από την Αθήνα τις τελευταίες ημέρες που δίνονταν οι μάχες στα πύρινα μέτωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση