Χαμός στη Βοιωτία με την υποψηφιότητα Χαλβατζή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 07:55 Χαμός στη Βοιωτία με την υποψηφιότητα Χαλβατζή

"Φωτιά" έβαλε στο προεκλογικό σκηνικό στη Βοιωτία η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θήβα Σταμάτη Χαλβατζή με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.

Εξηγώντας την επιλογή του να συστρατευτεί με το συνδυασμό ‘’Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας’’ με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό, ο Σταμάτης Χαλβατζής σημειώνει πως «στόχος είναι να εμπλουτισθεί η δεξαμενή σκέψης της περιφερειακής αρχής, έτσι που να αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της κοινωνίας και να δημιουργεί προϋποθέσεις δικαιοσύνης και ισονομίας για όλους τους πολίτες».

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος από το γειτονικό νομό αναφέρει ακόμα ότι η συνεργασία τους «συμφωνήθηκε και στηρίζεται επάνω σε συγκεκριμένες παραδοχές και δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση και επίλυση των τοπικών θεμάτων, που έχουν να κάνουν με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θέματα όπως ο σεβασμός των δημοκρατικών διαδικασιών στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων, η διαφάνεια στην άσκηση της οικονομικής διαχείρισης, η προτεραιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και η διασφάλιση κανόνων αειφόρου ανάπτυξης για οποιαδήποτε μορφή επένδυσης, η ενίσχυση και αναβάθμιση των δράσεων πολιτισμού, η κοινωνική συνοχή και η ενίσχυση των δομών πρόνοιας, η προώθηση μέτρων για την απασχόληση ανέργων σε προβληματικές περιοχές της περιφέρειας, η διάθεση των απαραίτητων πόρων για την ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας και όλα εκείνα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χαλβατζή, πυροδότησε αιχμηρή απάντηση από την Οργάνωση Μελών Θήβας του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή "αιφνιδιαστική, ακατανόητη και απολύτως καιροσκοπική" προσθέτοντας πως "όχι μόνο οδήγησε αυτοδίκαια τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει χρεωκοπήσει και στη συνείδηση ενός κόσμου που, διαχρονικά, στήριξε τις ελπίδες του και επένδυσε σε αυτόν".

Αξίζει να τονιστεί πως ο Σταμάτης Χαλβατζής ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία στις εθνικές εκλογές του 2019 και επικεφαλής, μέχρι πρόσφατα που παραιτήθηκε, της δημοτικής παράταξης "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης".


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση