Η νέα γενιά σε πρώτο πλάνο...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 08:14 Η νέα γενιά σε πρώτο πλάνο...

Ο Δημήτρης Τζούφλας με τις γνώσεις και τις ικανότητες του, την εργατικότητα και την επιθυμία για προσφορά στο συνάνθρωπο αλλά και στην πόλη, κατάφερε να αφήσει τη σφραγίδα του σε όλους τους τομείς της αντιδημαρχίας του.

Ο Δημήτρης, γιος του επιχειρηματία Κώστα Τζούφλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία και μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του στη Νομική Θεσσαλονίκης και των μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Msc “Law & Economics) επέστρεψε στη Λαμία όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. 

Ασχολήθηκε, για πρώτη φορά, με την Αυτοδιοίκηση στις δημοτικές εκλογές του 2019 και αποτέλεσε την έκπληξη στο Δήμο Λαμιέων αφού συγκέντρωσε 1.537 σταυρούς προτίμησης και εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης "Περήφανη Πόλη" του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου

Ο Δημήτρης Τζούφλας, σε ηλικία μόλις  27 ετών, έγινε ο νεότερος αντιδήμαρχος στην ιστορία του Δήμου Λαμιέων, όταν ο Θύμιος Καραΐσκος δίνοντας σαφές προβάδισμα σε νέους ανθρώπους, του εμπιστεύτηκε ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων.

Κατά γενική ομολογία, ως Αντιδήμαρχος Έργων Συντήρησης Υποδομών, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Εθελοντισμού, αλλά και ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, άφησε την σφραγίδα του στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), που κάθε χρόνο δυναμώνουν και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης στα Εικαστικά Εργαστήρια που πλέον λειτουργούν υποδειγματικά, στις εθελοντικές δράσεις αλλά και στα Θερμοπύλεια. 

Με την εργατικότητα και τη διάθεση για προσφορά που τον διακρίνει, αλλά και με τη νεανική ορμή και πάθος, ο Δημήτρης Τζούφλας, αναντίρρητα, δικαίωσε το Θύμιο Καραΐσκο που τον επέλεξε ως Αντιδήμαρχο και στενό του συνεργάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση