Χριστόφορος Αχινιώτης: Θα είναι στις εκπλήξεις των εκλογών;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 08:07 Χριστόφορος Αχινιώτης: Θα είναι στις εκπλήξεις των εκλογών;

Αν δει κανείς το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού στη Φθιώτιδα θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ συγκροτημένο, στελεχωμένο με εξαιρετικούς υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η υποψηφιότητα του Χριστόφορου Αχινιώτη.

Μια υποψηφιότητα, η οποία προσθέτει δυναμική στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Φάνη Σπανού "Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας", ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα που ξεχώρισε με τη δράση του είτε ως Αντιδήμαρχος και μετέπειτα Δήμαρχος Στυλίδας, είτε αργότερα ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από το 2019, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, ένα παιδί μάλαμα που λένε στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Ο Χριστόφορος Αχινιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πελασγία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Λάρισας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως μηχανικός παραγωγής σε βιομηχανίες, αλλά τελευταία ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς ενώ, παράλληλα, είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πελασγίας.

Παντρεμένος με την υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλεξάνδρα Μίγκου και πατέρας ενός παιδιού, ο Χριστόφορος διεκδικεί την επανεκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο:

«Με γνώμονα τη διάθεση μου για προσφορά στον τόπο μου και το αξιακό μου υπόβαθρο, τίθεμαι στην κρίση σας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Φάνη Σπανού, Επιμένουμε στην Καρδία της Ελλάδας...», όπως σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κρατήστε το, μπορεί να είναι στις εκπλήξεις των εκλογών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση